Blog

Стефана, която яхна сноуборда и погледна философско-дизайнерски на живота

Това е Стефана - обича цветя, но полски! С тези в саксия трудно се разбира, освен с няколко кактуса, които е допуснала по-близо до себе си. 

От хората е, които гледат положително на нещата - дори когато животът ѝ е дал букет от прекалено много хормони след раждането на детенцето ѝ - тя ги впряга, за да започне да учи графичен дизайн от нулата. Преди това се е занимавала с маркетинг и с интерес е следяла нещата, които се правят в Xplora. Така попада и на обявата във фейсбук за стажант графичен дизайнер, като даже двама приятели ѝ я препращат, за да кандидатства.

В периода на майчинството решава - няма да е от тези майки, които се оплакват, че им “хлопа дъската” и решава да се качи върху нея. Така започва да кара сноуборд - паданията в началото са ясни - важното е да знаеш как. 

Покрай малкото човече вкъщи си създава повече и по-добри навици, като например - независимо къде са - да вземат книжка и да прочетат поне една преди лягане.

И така, с хормони повече или по-малко, под 30 или над 30, човек трябва да знае какво иска. Да опитва с всички сили да го постигне, да намери благоприятна експлорска среда и ако позволява времето - сняг през зимата и слънце през цялата година.