Blog

Приятно ни е!

Може да сте ни виждали някъде - като жури, преподаватели или ментори по събития, случайно на улицата да танцуваме, как тренираме, ловим риба и най-вероятно - в социалните мрежи. Може би сте си помислили “Този е свежарка”, “Леле, каква готина усмивка има” или “Кога станаха толкова много” ;)

Може и нищо да не сте си помислили, но запознанствата между хората имат начална точка. Това е нашата. На екипа #superHUMANS с вас. Приятно ни е!

Ние се смеем почти винаги :) В социалните медии и търсачки сме не само за удоволствие. Кефим се да разбираме как те работят и се развиват, да извличаме истински insight (преведено на български език “прозрение”) за дигиталното поведение на потребителите и да постигаме отлични резултати - затова ни се доверяват клиентите.

А като личности? Снимаме се често. Стараем се да ядем здравословно, с малки изключения ;) Спортуваме регулярно, защото имаме тренировки в офиса, а понякога посещаваме заедно и часове по “Въздушна йога” в опита си да се научим да левитираме.

До тук нищо специално, нали? А ако ви кажем, че Снежи (ще я познаете - момичето с кактуса ;) ) e организаторът на Aрт Фест Берковица - едномесечна причина да празнуваме култура, изкуство, образование и алтернативни градски проекти. Боби (момчето вляво в края) е точно този човек, който не се притеснява да следва своите мечти и да тръгне по съвсем нов път във всеки момент на живота си.

Имаме още танцьори и хора, които излизат като ИСТИНСКИ модели на снимките (сами ще прецените кои са те). Ще идентифицирате и скромни, но всеотдайни личности на дизайна, които все още не разкриват тайните на своя втори живот. А един от нас има много какво да разкаже за света на poker face-овете и selfie face-oвете.

Заинтригувахме ли ви? Ще ви разкажем още, но следващия път!

 

P.S. И ще ви споделим една по-crazy снимка - как спортуваме всички на 8 квадратни метра.